Stai Până Târziu
Stai până târziu este o fără gluten și vegan băutură. Această rețetă servește 1. O porție conține 281 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $3.67 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sirop simplu, sifon club, coniac precum pierre ferrand și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Vino Devreme Stai Târziu Măslin Fragil, Rămâi Verde Avocado Dip, și Pește prăjit! (Mai bine mai târziu decât niciodată.).
Instrucțiuni
Adăugați suc de lămâie, sirop simplu, gin și coniac într-un agitator de cocktail. Umpleți cu gheață, apoi agitați scurt.
Se strecoară într-un pahar collins umplut cu gheață. Se acoperă cu sifon club, se ornează cu cireș brandied și pană portocalie, se servește cu paie.