Stafide Brioche produse de patiserie (Pains aux stafide)
Stafide Brioche produse de patiserie (Pains aux stafide) necesită aproximativ 25 de ore de la început până la sfârșit. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 323 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 11. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de zahăr, lapte, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Stafide Brioche produse de patiserie (Pains aux stafide), Pains Aux Raisins, și Scorțișoară Vârtej Stafide Brioșă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți aluat de brioșă cu o zi înainte de a face patiserie și răcoriți.
Chiar înainte de a face cremă de patiserie, înmuiați stafidele în apă clocotită-fierbinte până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Se scurge, se presează excesul de lichid și se răcește la temperatura camerei.
Aduceți laptele la foc mic într-o cratiță grea de 1 1/2 litru.
Bateți gălbenușurile, zahărul și amidonul de porumb într-un castron și amestecați treptat laptele fierbinte. Întoarceți amestecul în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând cu o lingură de lemn, până când amestecul începe să fiarbă. Se fierbe la foc mic, amestecând, până se îngroașă și se omogenizează, aproximativ 3 minute.
Se transferă într-un castron curat și se amestecă vanilia și untul. Acoperiți suprafața cu folie de plastic și răciți la temperatura camerei.
Întindeți aluatul de brioșă pe o suprafață bine făinată într-un dreptunghi de 18 x 11 inci, cu o latură scurtă spre dvs.
Întindeți crema de patiserie uniform peste aluat, lăsând o margine de 1/2 inch la marginea superioară.
Presărați stafidele uniform peste smântână.
Rulați aluatul, începând de jos, pentru a face un buștean de 11 inci lungime și aproximativ 3 1/2 inci în diametru. Umeziți marginea superioară cu apă și apăsați pentru a sigila închis.
Transferați pe o tăietură sau o foaie de copt și acoperiți ușor cu folie de plastic.
Se răcește până se întărește, aproximativ 1 oră.
Tăiați buștenul răcit în runde de 11 (1 inch grosime) și aranjați la aproximativ 2 inci distanță pe 2 foi de copt cu unt.
Lăsați produsele de patiserie să crească într-un loc cald, neacoperit, 1 oră. (Vor crește ușor în dimensiune și se vor simți foarte fragede la atingere.)
În timp ce produsele de patiserie cresc, Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Coaceți în loturi în mijlocul cuptorului până când blaturile se rumenesc, 12 până la 15 minute.
Transferați produse de patiserie într-un raft.
Simmer conserve și apă, amestecând, 1 minut.
Se toarnă printr-o sită într-un castron, apăsând pe solide.
Ungeți glazura pe produse de patiserie.
* Jurnalul netăiat poate fi răcit peste noapte, dacă se dorește.* Pains aux stafidele pot fi congelate timp de 1 lună, dezghețate și reîncălzite într-un cuptor de 350 F. Cu toate acestea, produsele de patiserie sunt într-adevăr cele mai bune atunci când sunt consumate în ziua în care sunt făcute.