St. Patrick ' s Colcannon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați Colcannonul Sfântului Patrick. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.79 pe portie. Acest fel de mâncare are 393 calorii, 15g de proteine, și 22g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 74 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, lapte, carne de vită și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Colcannon, Colcannon, și Colcannon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare și adăugați apă pentru a acoperi cu 1 inch. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Se amestecă varza împreună cu 2 linguri de unt; acoperiți și fierbeți până când varza s-a înmuiat.
Topiți 1/2 cană unt la foc mediu. Se amestecă usturoiul și părțile albe ale cepei verzi. Gatiti pana cand usturoiul s-a inmuiat si s-a inmuiat.
Scurgeți cartofii și amestecați cu piper alb după gust. Îndoiți untul topit, laptele, varza și carnea de vită.
Se presară cu blaturi de ceapă verde pentru a servi.