St. Lucia Șofran Chifle

St. Lucia Șofran Chifle
Rețeta chiflele de șofran St. Lucia pot fi făcute în aproximativ 2 ore și 42 de minute. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 214 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Simply Recipes necesită lapte, fire de șofran, ouă și . Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: St. Lucia Șofran Chifle, St. Lucia șofran chifle, și Chifle De Șofran Din Grâu Integral St. Lucia.

Instrucțiuni

1
Încălziți laptele, șofranul, zahărul: într-o oală mică, încălziți laptele, șofranul și 1 linguriță de zahăr împreună până când laptele este aburit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se ia de pe foc și se amestecă pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
3
Se lasă să se răcească până la aproximativ 115 km f, sau se încălzește la atingere, dar nu fierbinte.
4
Presărați drojdia peste laptele cald infuzat cu șofran și lăsați să stea timp de 5 până la 10 minute până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
DrojdieDrojdie
LapteLapte
5
Bateti faina, zaharul, sarea, cardamomul: In vasul unui mixer stand-up* bateti impreuna 3 1/2cesti (490 g) de faina, ramanand 1/4 cana de zahar, sare si cardamom macinat (daca se foloseste).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De CardamomPulbere De Cardamom
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
6
*Puteți face această rețetă fără mixer, pentru mine este puțin mai ușor cu una.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Faceți o fântână în centrul făinii și adăugați amestecul de șofran din lapte de drojdie, ouăle, untul și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
șofranșofran
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
OuăOuă
LapteLapte
8
Se amestecă ingredientele până se încorporează bine.
9
Frământați aluatul: treceți la cârligul de aluat al mixerului (dacă utilizați, altfel frământați manual). La viteză mică începeți să frământați aluatul. Adăugați încet făină suplimentară, câte o lingură, frământând pentru a încorpora după fiecare adăugare. Faceți acest lucru până când aluatul este încă puțin lipicios la atingere, dar nu se lipește complet de mâini atunci când îl manipulați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Lasă aluatul să crească: modelează aluatul într-o bilă și pune-l într-un castron mare. Acoperiți cu folie de plastic. (Notă în acest moment puteți face înainte și refrigerați peste noapte, dacă doriți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
11
Lăsați să stea într-un loc cald timp de 1 până la 2 ore, până când aluatul și-a dublat dimensiunea. (O modalitate de a spune că aluatul este gata este că bagi degetul în el și durează destul timp pentru ca indentarea lăsată de deget să dispară.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
12
Formați aluatul în forme S: când aluatul și-a dublat dimensiunea, apăsați-l ușor și frământați-l de câteva ori. Rupeți o bucată și formați-o într-o minge de aproximativ 2 inci lățime (60 până la 70 de grame dacă cântăriți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
13
Rotiți mingea într-un șarpe, lung de aproximativ 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
14
Apoi ondulați capetele în direcții opuse, formând un "S" cu spirale la fiecare capăt. 
15
Așezați pe o foaie de copt căptușită și repetați cu restul de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
16
Lăsați să stea pentru a doua creștere: acoperiți cu folie de plastic și puneți-l într-un loc cald până când aluatul se formează de două ori, de la 30 de minute la o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
17
Periați cu spălare de ouă, așezați stafidele pe chifle: Preîncălziți cuptorul la 400 buc.f (205 buc. c). Folosind o perie de patiserie, periați niște ou bătut peste blaturile și părțile laterale ale chiflelor nefierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
RolaRola
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
CuptorCuptor
18
Așezați stafidele în centrele spiralelor "S".
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
1
Se introduce la cuptor și se coace la400 buc.f (205 buc. C) timp de aproximativ 10 până la 11 minute (întorcându-se la jumătatea gătitului pentru a asigura o rumenire uniformă), până când chiflele se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 5 minute înainte de a mânca.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 42 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Revista