Cecilia Punch ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 550 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $7.15 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână coniac, sifon club, rom și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pumn De Rom, Pumn De Rom, și Pumn De Rom.
Instrucțiuni
1
Tăiați subțire ananasul în runde, apoi tăiați rundele în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
2
Așezați-le într-un castron mare nereactiv.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați lămâile și țuica și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Lămâie
4
Lăsați să stea la temperatura camerei în timp ce faceți amestecul de ceai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai
5
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mediu-mare, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Se ia de pe foc, se adaugă frunzele de ceai și se amestecă pentru a se combina. Se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.Țineți o strecurătoare cu ochiuri fine peste vas cu amestecul de ananas-lămâie și strecurați amestecul de ceai în vas (dacă există pete mari de frunze de ceai, tapetați strecurătoarea cu un filtru de cafea înainte de strecurare). Acoperiți vasul și dați-l la frigider până se răcește, aproximativ 3 ore.Când este gata de servit, transferați amestecul de fructe-coniac într-un pumn de 7 litri sau într-un bol de servire. Amestecați ușor vinul spumant, sifonul club și romul (nu amestecați prea mult sau pumnul dvs. va fi plat). Plutiți blocul de gheață în pumn și serviți imediat.