Calmarul cu slănină și ulei de usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 517 calorii, 43G de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $ 5.15 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați slănină, frunze proaspăt de cimbru, calmar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 67%. Încercați Restaurant Stil usturoi și ierburi pâine scufundare ulei, Calmar crocant cu usturoi, Chile și busuioc, și Frigarui de calmar carbonizat pe pâine prăjită cu usturoi cu rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați slănina într-o tigaie medie la foc mediu și gătiți până se rumenesc ușor și grăsimea a fost redată. Creșteți căldura la mare și adăugați usturoiul, uleiul de măsline și calmarul și condimentați cu sare și piper, după gust. Gatiti calmarul timp de 2 pana la 3 minute sau pana cand tocmai a fost fiert. Se amestecă ierburile și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional