Squash picant de vară cu ierburi
Squash picant de vară cu ierburi este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 61 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați un amestec, arpagic, salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Supă de dovlecei de vară cu ierburi proaspete, Cuscus la cuptor cu dovlecei de vară și ierburi, și Salată de cartofi cu ierburi și dovlecei de vară la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați dovleceii, jalapenos, ceapa, oțetul, 3/4 linguriță sare și piper după gust și amestecați pentru a combina. Acoperiți și gătiți până când dovlecelul începe să se rumenească, amestecând de două ori în timpul gătitului, aproximativ 6 minute.
Scoateți capacul și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când dovlecelul este frumos rumenit și fraged, încă 6 minute.
Adăugați salvia și usturoiul și gătiți timp de 1 minut. Condimentează cu sare după gust. Se amestecă arpagicul, se transferă într-un castron sau platou și se servește.