Squash kabocha prăjit, Haricots Verts, ciuperci și Pepitas

Roasted Kabocha Squash, Haricots Verts, ciuperci și Pepitas este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 342 calorii. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de arpagic, piper, ciuperci de stridii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca garnitură. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Haricots fumoase Verts și ciuperci, Pui fiert cu ciuperci, migdale și Haricots Sotate Verts, și Haricots Verts, Fenicul Prăjit Și Eșalotă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Într-un castron mare, aruncați dovleceii cu ulei de măsline, scorțișoară, piper roșu zdrobit și sare.
Puneți dovlecelul pe o tavă de foi și dați-l la cuptor. Prăjiți dovleceii până când sunt foarte moi, aproximativ 30 de minute.
Aruncați vârfurile de haricot cu ulei de măsline, piper roșu zdrobit și sare. Puneți pe o tavă de foi și prăjiți la cuptor timp de 15 până la 17 minute. Repetați acest proces cu ciupercile și prăjiți timp de 12 până la 14 minute.
Așezați pepitas pe o tavă de foi și prăjiți timp de 7 până la 8 minute.
Când toate legumele sunt prăjite, combinați-le pe toate.
Se ornează cu pepitas prăjite și arpagic.