Squash Kabocha Condimentat
Squash Kabocha condimentat necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 497 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 4,06 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de try build-a-meal, mirin, anason stelat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 73%. Încercați Plăcintă de dovlecei Kabocha cu crustă condimentată, Supă De Dovlecei Kabocha Condimentată, și Plăcintă de dovlecei Kabocha condimentată cu Crumble de semințe de dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii în jumătate; scoateți semințele.
Cu un cojitor de legume, îndepărtați pielea verde din dovlecei; aruncați. Folosind un feliator sau un cuțit, tăiați dovleceii în felii groase de 1/8 inch (face aproximativ 6 căni); clătiți feliile.
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri, combinați oțet, mirin, ghimbir și anason. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul și se fierbe 5 minute.
Adăugați dovleceii și reveniți la fierbere la foc mare.
Transferați amestecul condimentat într-un borcan.