Squash Dip

Squash Dip
Squash Dip ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă face 12 porții cu 148 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de nucă, brânză de capră, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pizza Dip, Dip De Vinete Afumate, și Indian 7 Strat Dip.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți partea tăiată a jumătăților de dovlecei cu o parte din uleiul de măsline și așezați-le cu ulei în jos pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Tăiați vârful capului de usturoi și stropiți uleiul de măsline rămas peste el. Înfășurați în folie de aluminiu și așezați-o pe foaia de copt cu dovlecelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți aproximativ 40 de minute sau până când dovlecelul poate fi ușor străpuns cu o furculiță. Scoateți dovlecelul din piele și puneți-l într-un castron de servire. Strângeți cățelele de usturoi din piele și în vasul cu dovleceii. Se pasează până se omogenizează. Se amestecă brânza de capră și sucul de lămâie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Presărați nuci deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
6
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate21
Revista