Squash Dip
Squash Dip ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă face 12 porții cu 148 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de nucă, brânză de capră, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pizza Dip, Dip De Vinete Afumate, și Indian 7 Strat Dip.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ungeți partea tăiată a jumătăților de dovlecei cu o parte din uleiul de măsline și așezați-le cu ulei în jos pe o foaie de copt.
Tăiați vârful capului de usturoi și stropiți uleiul de măsline rămas peste el. Înfășurați în folie de aluminiu și așezați-o pe foaia de copt cu dovlecelul.
Coaceți aproximativ 40 de minute sau până când dovlecelul poate fi ușor străpuns cu o furculiță. Scoateți dovlecelul din piele și puneți-l într-un castron de servire. Strângeți cățelele de usturoi din piele și în vasul cu dovleceii. Se pasează până se omogenizează. Se amestecă brânza de capră și sucul de lămâie până se omogenizează bine.
Se servește cald sau la temperatura camerei.