Squash de vară și caserolă de brânză de ceapă
Squash de vară și caserola de brânză de ceapă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 427 calorii, 24g de proteine, și 31g de grăsime per portie. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 20 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți unt, lapte condensat, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brânză De Squash De Vară Gratin, Brânză Caserolă De Squash De Vară, și Cheesy Squash De Vară Spears pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x9 inci cu aproximativ 1/2 lingură de unt.
Topiți restul de 1 lingură de unt într-o tigaie mare din fontă la foc mediu și gătiți dovleceii de vară și dovleceii până când bucățile de dovlecei încep să se rumenească, 10 până la 15 minute, amestecând des.
Se presară cu sare și piper negru și se întinde în fundul vasului de copt pregătit.
Se presară cu aproximativ 1/3 din ceapa tocată.
Se amestecă împreună brânza Cheddar albă și brânza Cheddar galbenă într-un bol până se combină bine și se presară aproximativ 1/2 cană din amestecul de brânză peste ceapă.
Stropiți cu aproximativ 1 lingură de lapte condensat îndulcit. Repetați stropirea brânzei, a cepei și a laptelui condensat încă de două ori, apoi acoperiți cu amestecul de brânză rămas.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola se rumeneste și ceapa este fragedă, aproximativ 30 de minute.