Squash De Vară Grecesc La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați dovleceii de vară greci la grătar. Această rețetă face 8 porții cu 68 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Un amestec de dovlecei de vară, fulgi de piper, sos de salată de vinaigretă grecească achiziționat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Squash De Vară Grecesc La Grătar, Vinete la grătar marinate grecești și dovlecei de vară, și Squash de vară în stil grecesc.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mare, combinați dovleceii, dovleceii de vară, sosul de salată și fulgii de piper; aruncați pentru a acoperi.
Așezați dovleceii și dovleceii în coșul de grătar (grătarul "wok"). Amestecul de rezervă în castron.
Când grătarul este încălzit, așezați coșul grătarului pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni medii. Gatiti 10-12 minute sau pana cand legumele sunt fragede, amestecand ocazional.
Adăugați roșiile în amestec în castron; aruncați pentru a acoperi.
Adăugați dovlecei calzi și dovlecei; aruncați pentru a acoperi.
Se serveste cu lingura cu fante.