Squash De Vară Grecesc La Grătar

Nevoie de o garnitură fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană? Dovlecelul grecesc de vară la grătar ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 62 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 68 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână dovlecei de vară, ați cumpărat sos de salată de vinaigretă grecească, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Vinete la grătar marinate grecești și dovlecei de vară, Squash de vară în stil grecesc, și Salată Grecească De Vară La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mare, combinați dovleceii, dovleceii de vară, sosul de salată și fulgii de piper; aruncați pentru a acoperi.
Așezați dovleceii și dovleceii în coșul de grătar (grătarul "wok"). Amestecul de rezervă în castron.
Când grătarul este încălzit, așezați coșul grătarului pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni medii. Gatiti 10-12 minute sau pana cand legumele sunt fragede, amestecand ocazional.
Adăugați roșiile în amestec în castron; aruncați pentru a acoperi.
Adăugați dovlecei calzi și dovlecei; aruncați pentru a acoperi.
Se serveste cu lingura cu fante.