Squash de ciuperci și Butternut Empa 8adas

Squash de ciuperci și Butternut Empa 8adas
Ciuperci și Butternut suc de fructe Empa Circuladas ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 271 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Un amestec de dovlecei de nucă, ceapă, sare de mare grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Încercați Squash de ciuperci și Butternut Empa 8adas, Butternut Squash Empanadas, și Butternut Squash și empanadas de pui tras pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti dovleceii intr-o cratita mica cu apa clocotita cu sare pana cand sunt fragede, aproximativ 2 minute, apoi scurgeti-le intr-o sita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
2
Gatiti ceapa si usturoiul in ulei intr-o tigaie mare si grea la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie ceapa, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se adaugă jalapele peculos și se gătește, amestecând, 1 minut. Se amestecă ciupercile, sarea și bulionul și se fierbe, acoperite, până când ciupercile sunt fragede, 5 până la 8 minute. Se fierbe la foc mic, neacoperit, amestecând ocazional, până când lichidul se evaporă, aproximativ 3 minute, apoi se amestecă dovleceii și sarea după gust. Se răcește complet umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Suc De FructeSuc De Fructe
BulionBulion
SareSare
1
Încălziți o tavă uscată sau o tigaie grea (de preferință fontă) la foc moderat până la cald, apoi prăjiți pasilla de Oaxaca chile, apăsând cu clești, 15 până la 20 de secunde pe fiecare parte. Înjumătățiți chile pe lungime și aruncați tulpina, coastele și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SemințeSemințe
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CleșteClește
2
Încălziți grătarul la foc moderat până când este fierbinte, apoi prăjiți usturoiul până se înnegrește ușor, 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Se răcește ușor usturoiul și se curăță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Fierbeți tomatillos, ceapă, apă, chile, usturoi și sare într-o cratiță mare, acoperită, până când tomatillos sunt foarte fragede, aproximativ 20 de minute și se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
UsturoiUsturoi
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Scoateți 1 jumătate de chile și rezervați, apoi pur sosul de aproxume într-un blender până se omogenizează (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți), adăugând cât mai mult din jumătatea rezervată de chile cât este necesar pentru a obține picantul dorit. Întoarceți sosul în tigaie și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SosSos
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
TigaieTigaie
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Împărțiți aluatul în 8 bucăți egale (câte 2 uncii fiecare) și formați fiecare într-un disc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
3
Rulați 1 bucată pe o suprafață ușor făinată într - o rundă de 6 până la 7 inci (grosime de 1/8 inch). Lingura aproximativ 1/3 cana de umplere pe centru și perie marginea de patiserie ușor cu ou spălare. Îndoiți aluatul în jumătate pentru a forma o jumătate de lună, închizând umplutura și apăsați marginile împreună pentru a sigila. Crimpați marginea decorativ și transferați empanada cu o spatulă pe o foaie mare de copt. Faceți încă 7 empanadas în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Periați ușor empanadas peste tot cu o parte din spălarea ouălor rămase și presărați fiecare cu 1/4 linguriță sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare
OuăOuă
5
Coaceți în mijlocul cuptorului până devine auriu, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
În timp ce empanadele se coc, reîncălziți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
7
Tăiați fiecare empanada în jumătate cu un cuțit zimțat și serviți cu aproximativ 3 linguri de sos în jurul ei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
8
* Disponibil la piețele Latino și bucătărie / piață (888-468-4433).
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista