Squabs francezi cu slănină și sos de ciuperci

Squabs francezi cu slănină și sos de ciuperci
Reteta Squabs franceză cu șuncă și sos de ciuperci este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 2 porții cu 811 calorii, 20g de proteine, și 68G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.35 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Un amestec de vin, scallions, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Sandviș franțuzesc musculos cu sos picant de hrean și ciuperci, Sos de ciuperci și slănină, și Prăjiți Squabs cu Porcini și salată de pâine de țară pentru rețete similare.

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc
Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc
#13 din Top 100 de vinuri ale Wine Enthusiast din 2014Un halat galben pal cu reflexe verzi.Aromă: dominanța Sauvignon Blanc dezvăluie arome intense de flori albe, citrice șifructe albe. În timp ce în gură Semillonul aduce rotunjime, volum și bogăție cunote plăcute de citrice. O vioiciune fină duce la un final grozav.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate7
Revista