Springerle VI
Springerle VI ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 75 calorii. Această rețetă fără lactate servește 48 și costă 9 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați extract de anason, praf de copt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Springerle, și Biscuiți Springerle Cu Parfum De Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți ouăle cu zahărul până când sunt groase și palide, aproximativ 10 minute. Se amestecă extractul de anason. Cerneti impreuna faina si praful de copt; pliați în amestecul de ouă. Acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Împărțiți aluatul în 3 părți. Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul la o grosime de 1/4 inch. Făinați o matriță springerle sau un sucitor și apăsați designul în aluat.
Tăiați fursecurile și așezați-le la o distanță de 1 inch pe o foaie de fursecuri unsă. Acoperiți cu un prosop și lăsați să stea peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C). Praf excesul de făină din cookie-uri.
Coaceți timp de 15 până la 18 minute în cuptorul preîncălzit, până când fundul se rumeneste ușor. Se răcește și se păstrează într-un recipient etanș până la 2 luni.