Springerle II
Springerle II este un fără lactate hor d ' oeuvre. O porție conține 54 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 72 și costă 10 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ouă, semințe de anason, făină de tort și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Springerle, și Biscuiți Springerle Cu Parfum De Ouă.
Instrucțiuni
Bateți ouăle până devin ușoare și pufoase, adăugând treptat zahăr ( aprox. 15 minute) acest lucru este important, nu subbate.
Îndoiți extractul și făina.
Rulați aluatul pe o suprafață ușor făinată până la aproximativ 3/8 inch. Folosiți sucitorul pentru a "imprima" ferm designul pe aluat.
Tăiați fursecurile și pe foaia de copt unsă, presărați cu semințe de anason.
Lăsați cookie-urile să stea peste noapte, acoperite, să se "usuce".
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Puneți cookie-urile în cuptor și reduceți temperatura la 300 de grade F (150 de grade C).
Coaceți până la galben deschis, aprox. 15 minute. Nu ar trebui să se rumenească!
Aceste cookie-uri sunt un cookie greu, trebuie să fie stocate timp de cel puțin 2-3 săptămâni. Puteți adăuga o felie de măr pentru a "înmuia" înapoi sau o felie de pâine funcționează, de asemenea. Înlocuiți pâinea sau mărul la fiecare 2-3 zile.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este viva Diva Moscato Prosecco. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
![Viva Diva Moscato Prosecco]()
Viva Diva Moscato Prosecco
Buchet floral Elegant, cu note de pâine proaspătă tăiată și piersică în prim plan.