Spooky miere Caramel mere pentru Halloween

Spooky miere Caramel mere pentru Halloween ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 345 calorii. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Un amestec de mere, nuci pecan, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Spooky Negru Caramel Mere, Mere Caramel De Halloween, și Copac Infricosator De Halloween pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți mierea, smântâna, untul și sarea într-o cratiță cu fundul greu la foc mediu-mare până când începe să baloneze, apoi reduceți imediat focul la mediu. Amestecați colorantul alimentar, reglând volumul pentru a se potrivi cu intensitatea culorii care vă place. Continuați să bateți caramelul frecvent pentru a preveni arderea și pentru a preveni barbotarea și ieșirea din cratiță. Continuați să gătiți până când caramelul atinge o temperatură de 260 F (aproximativ 25 de minute). Caramelul ar trebui să fie un maro bogat sau roșu-maroniu dacă ați folosit și colorant alimentar; bulele ar trebui să fie mici și ar trebui să acopere uniform suprafața tigaiei, iar caramelul ar trebui să fie îngroșat.Pregătiți o baie de gheață. Apoi turnați caramelul fierbinte într-un bol de amestecare și așezați vasul în baia de gheață, având grijă să nu stropiți apă în caramelul fierbinte. Se amestecă caramelul până se răcește uniform și începe să se îngroașe puțin. Puneți un băț de lemn sau o diblă în miezul merelor și rotiți-le, unul câte unul, în caramel până când sunt acoperite uniform.
Rotiți-le în nuci pecan tocate și așezați-le pe o bucată de hârtie pergament pentru a se răci complet înainte de servire.