Reteta vinete și spanac Lasagne spirale ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $ 4.22 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 690 calorii. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, piper, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Încercați Grătar: spirale de vinete și brânză de capră, Spirale de vinete cu iaurt grecesc, roșii și castraveți, și Lasagne Cu Vinete Și Bietă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aruncați roșiile cu 3 linguri de ulei, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper și aranjați, tăiați părțile în sus, în 1 strat în 2 vase de copt puțin adânci din sticlă unsă sau ceramică. Prăjiți roșiile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția vaselor la jumătatea coacerii, până când pielea este încrețită și începe să se rumenească, 35 până la 40 de minute. Se răcește ușor în vasele de copt pe rafturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1
Aruncați feliile de vinete cu ulei, usturoi, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și aranjați în 1 strat pe 2 foi de copt unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Coaceți în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii și întorcând feliile o dată, până se înmoaie, 12 până la 14 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1
Când roșiile sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, îndepărtați pielea și aruncați-o. Pur roșii cu sucurile lor într-un blender, pulsând până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Gatiti ceapa si usturoiul in 2 linguri de ulei intr - o cratita grea de 3 pana la 4 litri la foc moderat, amestecand, pana devin aurii, aproximativ 10 minute. Se amestecă Roșia pur aproxume, apă, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și se fierbe, parțial acoperit, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor și se reduce la aproximativ 4 căni, aproximativ 15 minute. Se amestecă busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
1
În timp ce sosul fierbe, gătiți spanacul într - o oală de 3 până la 4 litri cu apă sărată clocotită, neacoperită, 1 minut, apoi scurgeți-o într-o strecurătoare. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, stoarceți orice exces de apă din spanac și tocați grosier. Se amestecă împreună ricotta, gălbenușul, spanacul, parmezanul, 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Gatiti taiteii de lasagne intr - o oala de 6 pana la 8 litri cu apa sarata clocotita, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scurgeți tăiței într-o strecurătoare și clătiți sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Lingurați 2 căni de sos de roșii într - un vas de copt din sticlă de 13 x 9 inci (sau alt vas de copt superficial de 3 litri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Așezați 4 tăiței de lasagne pe o suprafață de lucru, apoi întindeți 1/3 cană de umplutură uniform peste fiecare tăiței și acoperiți cu felii de vinete în 1 strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Rețetă De Pizzocheri
Pâine Cu Nuci și Stafide
6
Rulați fiecare și aranjați spiralele, cusăturile laterale în jos și fără a atinge, peste sos în vas, apoi faceți încă 4 rulouri și aranjați în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Ungeți tăiței cu apă, apoi lingurați puțin sos în mijlocul rulourilor și acoperiți bine vasul cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Coaceți în mijlocul cuptorului până se încălzește, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Încălziți sosul de roșii rămas și serviți pe lateral.