Spirale de lasagne de vinete și spanac

Spirale de lasagne de vinete și spanac
Reteta vinete și spanac Lasagne spirale ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $ 4.22 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 690 calorii. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, piper, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Încercați Grătar: spirale de vinete și brânză de capră, Spirale de vinete cu iaurt grecesc, roșii și castraveți, și Lasagne Cu Vinete Și Bietă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aruncați roșiile cu 3 linguri de ulei, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper și aranjați, tăiați părțile în sus, în 1 strat în 2 vase de copt puțin adânci din sticlă unsă sau ceramică. Prăjiți roșiile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția vaselor la jumătatea coacerii, până când pielea este încrețită și începe să se rumenească, 35 până la 40 de minute. Se răcește ușor în vasele de copt pe rafturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Aruncați feliile de vinete cu ulei, usturoi, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și aranjați în 1 strat pe 2 foi de copt unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2
Coaceți în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii și întorcând feliile o dată, până se înmoaie, 12 până la 14 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Când roșiile sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, îndepărtați pielea și aruncați-o. Pur roșii cu sucurile lor într-un blender, pulsând până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Gatiti ceapa si usturoiul in 2 linguri de ulei intr - o cratita grea de 3 pana la 4 litri la foc moderat, amestecand, pana devin aurii, aproximativ 10 minute. Se amestecă Roșia pur aproxume, apă, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și se fierbe, parțial acoperit, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor și se reduce la aproximativ 4 căni, aproximativ 15 minute. Se amestecă busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1
În timp ce sosul fierbe, gătiți spanacul într - o oală de 3 până la 4 litri cu apă sărată clocotită, neacoperită, 1 minut, apoi scurgeți-o într-o strecurătoare. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, stoarceți orice exces de apă din spanac și tocați grosier. Se amestecă împreună ricotta, gălbenușul, spanacul, parmezanul, 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Gatiti taiteii de lasagne intr - o oala de 6 pana la 8 litri cu apa sarata clocotita, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți tăiței într-o strecurătoare și clătiți sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Lingurați 2 căni de sos de roșii într - un vas de copt din sticlă de 13 x 9 inci (sau alt vas de copt superficial de 3 litri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Așezați 4 tăiței de lasagne pe o suprafață de lucru, apoi întindeți 1/3 cană de umplutură uniform peste fiecare tăiței și acoperiți cu felii de vinete în 1 strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Rulați fiecare și aranjați spiralele, cusăturile laterale în jos și fără a atinge, peste sos în vas, apoi faceți încă 4 rulouri și aranjați în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
Ungeți tăiței cu apă, apoi lingurați puțin sos în mijlocul rulourilor și acoperiți bine vasul cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Coaceți în mijlocul cuptorului până se încălzește, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Încălziți sosul de roșii rămas și serviți pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate84
Revista