Spirale de lasagne de vinete și spanac

Spirale de lasagne de vinete și spanac
Reteta vinete și spanac Lasagne spirale ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $ 4.22 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 690 calorii. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, piper, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Încercați Grătar: spirale de vinete și brânză de capră, Spirale de vinete cu iaurt grecesc, roșii și castraveți, și Lasagne Cu Vinete Și Bietă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aruncați roșiile cu 3 linguri de ulei, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper și aranjați, tăiați părțile în sus, în 1 strat în 2 vase de copt puțin adânci din sticlă unsă sau ceramică. Prăjiți roșiile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția vaselor la jumătatea coacerii, până când pielea este încrețită și începe să se rumenească, 35 până la 40 de minute. Se răcește ușor în vasele de copt pe rafturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Aruncați feliile de vinete cu ulei, usturoi, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și aranjați în 1 strat pe 2 foi de copt unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Coaceți în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii și întorcând feliile o dată, până se înmoaie, 12 până la 14 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Când roșiile sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, îndepărtați pielea și aruncați-o. Pur roșii cu sucurile lor într-un blender, pulsând până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Gatiti ceapa si usturoiul in 2 linguri de ulei intr - o cratita grea de 3 pana la 4 litri la foc moderat, amestecand, pana devin aurii, aproximativ 10 minute. Se amestecă Roșia pur aproxume, apă, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și se fierbe, parțial acoperit, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor și se reduce la aproximativ 4 căni, aproximativ 15 minute. Se amestecă busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1
În timp ce sosul fierbe, gătiți spanacul într - o oală de 3 până la 4 litri cu apă sărată clocotită, neacoperită, 1 minut, apoi scurgeți-o într-o strecurătoare. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, stoarceți orice exces de apă din spanac și tocați grosier. Se amestecă împreună ricotta, gălbenușul, spanacul, parmezanul, 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Gatiti taiteii de lasagne intr - o oala de 6 pana la 8 litri cu apa sarata clocotita, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți tăiței într-o strecurătoare și clătiți sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Lingurați 2 căni de sos de roșii într - un vas de copt din sticlă de 13 x 9 inci (sau alt vas de copt superficial de 3 litri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Așezați 4 tăiței de lasagne pe o suprafață de lucru, apoi întindeți 1/3 cană de umplutură uniform peste fiecare tăiței și acoperiți cu felii de vinete în 1 strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Rulați fiecare și aranjați spiralele, cusăturile laterale în jos și fără a atinge, peste sos în vas, apoi faceți încă 4 rulouri și aranjați în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Ungeți tăiței cu apă, apoi lingurați puțin sos în mijlocul rulourilor și acoperiți bine vasul cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Coaceți în mijlocul cuptorului până se încălzește, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Încălziți sosul de roșii rămas și serviți pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate84
Revista