Spirale de friptură de flanc cu Porcini și sos de vin roșu
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 20 de calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 35 și costă 37 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de amidon de porumb, friptură de flanc, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Friptură de flanc cu sos de vin, Friptură de flanc cu sos de vin cu usturoi, și Friptură de flanc în sos de vin de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron rezistent la căldură, acoperiți porcini cu 1 cană de apă clocotită.
Lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Ridicați ciupercile din lichidul de înmuiere și tocați-le grosolan.
Lăsați lichidul de înmuiere să stea să se așeze.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 și așezați o foaie de copt cu margini pe raftul central. Într-un castron, combinați usturoiul, brânza, salvia și rozmarinul. Pe o suprafață de lucru, bateți friptura de 1/2 inch grosime și condimentați cu sare și piper.
Întindeți amestecul de plante pe o parte a fripturii și înfășurați-l pe lungime, cu bobul; legați cu sfoară la intervale de 1 inch.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul.
Adăugați friptura și gătiți la foc moderat până se rumenesc, 8 minute.
Transferați pe foaia de copt fierbinte și prăjiți timp de 20 de minute, până când un termometru introdus în partea cea mai groasă înregistrează 125 pentru mediu-rar.
Lăsați friptura să se odihnească timp de 5 minute și scoateți corzile.
Între timp, ștergeți tigaia.
Adăugați porcini și vin roșu; se fierbe la foc moderat până când vinul s-a redus cu o treime, 2 minute. Adăugați treptat lichidul porcini, oprindu-vă înainte de a ajunge la nisipul din partea de jos a vasului.
Bateți bulionul cu amidonul de porumb, apoi adăugați în tigaie; se fierbe la foc mic până când sosul se îngroașă, 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Feliați subțire friptura în cruce, garnisiți cu pătrunjelul și serviți cu sosul.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
![Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot]()
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc