Spiedini di Pesce Spada al Rosmarino

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Spiedini di Pesce Spadan al Rosmarino ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 313 calorii, 17g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ramuri de rozmarin, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Pesce Spadan Toate ' Isolana, Pesce spada steccato e grigliato (pește-spadă cu usturoi și mentă), și Pesce spada con capperi alla calabrese (pește-spadă în stil Calabrian cu capere) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați sulițele de rozmarin în apă câteva ore sau peste noapte.
Combinați uleiul de măsline, sucul de lămâie, sarea și piperul într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați pește-spadă, ardei gras și ceapă. Sigilați punga și răciți 30 de minute, întorcându-vă ocazional. Filetați pește și legume pe rozmarin. Grătar kebab, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mare (400 până la 45
5 minute pe fiecare parte.