Spice-fripturi frecate cu spanac

Spice-frecat fripturi cu spanac este un fără gluten și primar felul principal. Pentru $6.29 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 634 calorii. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de chimen măcinat, cardamom măcinat, semințe de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Fripturi T-Bone Frecate Cu Condimente, Fripturi De Coajă Frecate Cu Condimente, și Fripturi de benzi frecate cu condimente cu sos de ceapă dulce și picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați 1 linguriță de piper cayenne cu coriandru, chimen, fenicul zdrobit, boia dulce, cardamom, 1 1/2 lingurițe de sare și 1 1/2 lingurițe de piper.
Presărați amestecul de condimente pe ambele părți ale fripturilor, bătându-le pe carne.
Într-o tigaie mare și grea, topiți 2 linguri de unt nesărat în 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați usturoiul tocat și restul de 1/4 linguriță de piper cayenne și gătiți usturoiul la foc moderat, amestecând, timp de 2 minute.
Adăugați spanacul în tigaie și gătiți, întorcând, până când spanacul este ofilit, aproximativ 5 minute. Condimentează spanacul cu sare și piper.
Transferați spanacul într-un platou de servire și păstrați-l la cald.
Ștergeți tigaia și topiți restul de 1 lingură de unt în restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați fripturile Delmonico în tigaie și gătiți fripturile la foc mare timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte pentru mediu rar. Puneți fripturile pe spanacul ofilit și serviți imediat.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca gloata Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Merlot]()
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.