Spice Frecat Piept De Rață La Grătar

Spice frecat piept de rață la grătar ar putea fi doar marinata pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 414 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,82 USD pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână praf de usturoi, muștar, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Spice frecat piept de rață la grătar cu piersică la grătar și salată de brânză de capră, GRĂTAR: Piept De Rață Frecat Cu Condimente, și Herb & Spice Frecat La Gratar Piept De Curcan.
Instrucțiuni
Combinați boia afumată, praful de usturoi, chimenul, pudra de chili, cinci pudră de condimente, muștarul uscat și puțină sare și piper într-un bol. Folosind un cuțit ascuțit, înscrieți pielea raței, astfel încât să aibă un model de diamant de 1/4 inci. Frecați amestecul de condimente pe toată rața.
Încălziți un grătar la mediu (asigurați-vă că nu este prea cald, deoarece cheia este să gătiți rața încet pentru a reda grăsimea) și ștergeți grătarele cu un prosop uns.
Așezați pielea de rață în jos pe grătar și gătiți până când pielea este arsă și grăsimea este redată, 4 până la 5 minute. (Dacă există erupții ocazionale din grăsime, mutați rața pe grătar într-un loc nou, departe de flacără, de fiecare dată.) Întoarceți rața și așezați-o pe o parte mai rece a grătarului. Gatiti inca 5 minute pentru mediu-rare.
Lăsați să se odihnească timp de 5 până la 7 minute înainte de a tăia bobul în felii groase.