Spice Frecat Piept De Rață La Grătar

Spice Frecat Piept De Rață La Grătar
Spice frecat piept de rață la grătar ar putea fi doar marinata pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 414 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,82 USD pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână praf de usturoi, muștar, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Spice frecat piept de rață la grătar cu piersică la grătar și salată de brânză de capră, GRĂTAR: Piept De Rață Frecat Cu Condimente, și Herb & Spice Frecat La Gratar Piept De Curcan.

Instrucțiuni

1
Combinați boia afumată, praful de usturoi, chimenul, pudra de chili, cinci pudră de condimente, muștarul uscat și puțină sare și piper într-un bol. Folosind un cuțit ascuțit, înscrieți pielea raței, astfel încât să aibă un model de diamant de 1/4 inci. Frecați amestecul de condimente pe toată rața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Grătar Chinezesc Preparat Hoisin1/3 Cană Sos De Grătar Chinezesc Preparat Hoisin
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Rață întreagăRață întreagă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Încălziți un grătar la mediu (asigurați-vă că nu este prea cald, deoarece cheia este să gătiți rața încet pentru a reda grăsimea) și ștergeți grătarele cu un prosop uns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Așezați pielea de rață în jos pe grătar și gătiți până când pielea este arsă și grăsimea este redată, 4 până la 5 minute. (Dacă există erupții ocazionale din grăsime, mutați rața pe grătar într-un loc nou, departe de flacără, de fiecare dată.) Întoarceți rața și așezați-o pe o parte mai rece a grătarului. Gatiti inca 5 minute pentru mediu-rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Lăsați să se odihnească timp de 5 până la 7 minute înainte de a tăia bobul în felii groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista