Spice frecat muschiulet de miel și sos de iaurt
Spice frecat muschiulet de miel și sos de iaurt ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. Pentru 2,5 USD pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă are 532 calorii, 27G de proteine, și 44G de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat grosier, sare kosher, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Spice spaniol-mușchi de miel frecat cu salată Farro, Filet de porc frecat cu condimente cu sos de grătar de muștar, și Spice frecat muschiulet de porc cu sos Bourbon-Chipotle.
Instrucțiuni
Pentru frecarea condimentelor: amestecați boiaua, chimenul, muștarul, feniculul, sarea și piperul într-un castron mic și dați deoparte.
Bateți iaurtul, Clementina de oregano și sucurile de lămâie într-un castron mic și condimentați cu sare și piper.
Presărați fiecare filet liberal cu frecarea.
Încălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar la mare.
Stropiți mielul cu uleiul și grătarul până se rumenesc pe ambele părți și fierte până la doness mediu-rar, aproximativ 2 minute pe parte.
Transferați pe o placă de tăiat și lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de feliere.
Se servește cu sosul de iaurt.