Spice frecat cotlet de miel cu salata de porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de marinată, așa că încercați Cotletele de miel frecate cu condimente cu salată de porumb. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $5.72 pe portie. O porție conține 836 calorii, 88G de proteine, și 42G de grăsime. Un amestec de boabe de porumb, zahăr, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Spice frecat cotlet de miel Hoisin și cu salată Bok Choy la grătar, Cotlet de miel fript cu condimente, și Spice frecat cotlete de miel cu sos de Port de struguri-migdale și Harves pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oțetul, zahărul și 3/4 linguriță de sare într-un castron mare și amestecați până când zahărul și sarea se dizolvă.
Adăugați ceapa roșie și menta și amestecați bine. Pune deoparte.
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu.
Adăugați porumb și gătiți, amestecând ocazional, până când boabele sunt foarte fierbinți, dar nu se rumenesc.
Transferați porumbul în vasul mare cu ceapă roșie și aruncați până când totul este acoperit uniform. Se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se amestecă împreună garam masala, cayenne, 1/2 linguriță de piper negru și 2 lingurițe de sare într-un castron mic. Frecați Cotletele de miel cu 1 lingură de ulei de canola.
Presărați cotletele pe ambele părți cu amestecul de condimente, apoi folosiți-vă mâinile pentru a freca amestecul.
Încălziți 2 linguri de ulei rămase într-o tigaie mare din fontă la foc mare până când începeți să fumați.
Adăugați câte cotlete de miel se vor potrivi într-un singur strat. Gatiti pana se rumeneste pe fund, 2-3 minute. Întoarceți și rumeniți pe cealaltă parte, încă 2 până la 3 minute.
Scoateți și puneți deoparte. Repetați procesul cu toate cotletele rămase.
Împărțiți amestecul de porumb și cotletele între patru farfurii.