Spice frecat coada de homar Bahamian cu sos roșu Chile-nucă de cocos

Spice frecat coada de homar Bahamian cu sos roșu Chile-nucă de cocos
Spice frecat Bahamian homar coada cu sos roșu Chile-nucă de cocos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 528 calorii, 28G de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.15 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de zahăr brun, chile de arbol, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Coada de homar la gratar cu sos smucitură și orez de nucă de cocos, Coada de homar fript cu sos de unt rumenit, și Coada de homar fript cu sos de unt brun.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați usturoiul, ghimbirul și chile de arbol și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 InchCartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
4
Adăugați stocul și piureul de ardei roșu prăjit și gătiți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
5
Adăugați laptele de nucă de cocos și gătiți din nou până se reduce la jumătate, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
6
Adăugați sucul de lămâie, mierea și cilantro și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
7
Scoateți din căldură.
1
Bateți împreună toate condimentele într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Aduceți la fiert un vas mare umplut cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați homarii și parboil homari timp de aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
4
Scoateți și așezați într-un bol cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Se scurge bine.
6
Scoateți carnea
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
7
din coadă și tăiat în bucăți de 1 inch. Dragați carnea de homar în condimente și atingeți excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
8
Încălziți câteva linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați homarul și gătiți până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
10
Puneți o parte din sosul roșu de Chile-nucă de cocos pe un platou mare și acoperiți cu carnea de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
11
Garnisiți cu frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt

Ingrediente

11 kilogram de dovlecel,1/2 C zahăr granulat (turbinado sau zahăr organic din trestie)1/2 C zahăr granulat (turbinado sau zahăr organic din trestie)2(iarnă)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei de CanolaUlei de Canola6întreg chile de arbol, tulpini îndepărtateîntreg chile de arbol, tulpini îndepărtate9466 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiristoc de homar sau creveți sau stoc de peștestoc de homar sau creveți sau stoc de pește1lasăCilantro proaspăt, pentru garniturăCilantro proaspăt, pentru garnitură3(iarnă)frunze proaspete de cilantro tocate măruntfrunze proaspete de cilantro tocate mărunt2cuișoareusturoi, tocat grosierusturoi, tocat grosier2inchusturoi proaspăt, tocat grosierusturoi proaspăt, tocat grosier2(poate fi sau trece)brânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliatăbrânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliată11 kilogram de dovlecel,scorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată1(poate fi sau trece)cuișoare măcinatecuișoare măcinate1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)coriandru măcinatcoriandru măcinat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ghimbir măcinatghimbir măcinat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1Suc de varSuc de var2(poate fi sau trece)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)zahăr brun deschiszahăr brun deschis4homar spinos (homar Bahamian)homar spinos (homar Bahamian)11 kilogram de dovlecel,pulbere habaneropulbere habanero2(poate fi sau trece)ceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)ceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)11 kilogram de dovlecel,piper negru grosierpiper negru grosier1ceapă roșie, tocată grosierceapă roșie, tocată grosier1ardei roșu prăjit, piureardei roșu prăjit, piure4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat11 kilogram de dovlecel,cimbru uscatcimbru uscat2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirilapte de nucă de cocos neîndulcitlapte de nucă de cocos neîndulcit

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homar în meniu? Încercați asocierea cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care îl puteți încerca este Regnard Grand Chablis. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 49 de dolari.
Mare Nostrum
Mare Nostrum
O culoare galbenă cu accente verzi. Un buchet Fructat atât expresiv, cât și care amintește de fructele albe (piersici) susținute cu note minerale. Palatul este proaspăt și superb echilibrat între grăsime și aciditate. Finisajul este mineral și gurmand.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista