Spice frecat coada de homar Bahamian cu sos roșu Chile-nucă de cocos
Spice frecat Bahamian homar coada cu sos roșu Chile-nucă de cocos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 528 calorii, 28G de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.15 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de zahăr brun, chile de arbol, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Coada de homar la gratar cu sos smucitură și orez de nucă de cocos, Coada de homar fript cu sos de unt rumenit, și Coada de homar fript cu sos de unt brun.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați usturoiul, ghimbirul și chile de arbol și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
4
Adăugați stocul și piureul de ardei roșu prăjit și gătiți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii Prăjiți
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
5
Adăugați laptele de nucă de cocos și gătiți din nou până se reduce la jumătate, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
6
Adăugați sucul de lămâie, mierea și cilantro și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
7
Scoateți din căldură.
1
Bateți împreună toate condimentele într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Aduceți la fiert un vas mare umplut cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați homarii și parboil homari timp de aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
4
Scoateți și așezați într-un bol cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Se scurge bine.
6
Scoateți carnea
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
7
din coadă și tăiat în bucăți de 1 inch. Dragați carnea de homar în condimente și atingeți excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
8
Încălziți câteva linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați homarul și gătiți până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
10
Puneți o parte din sosul roșu de Chile-nucă de cocos pe un platou mare și acoperiți cu carnea de homar.
Homar în meniu? Încercați asocierea cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care îl puteți încerca este Regnard Grand Chablis. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 49 de dolari.