Spianata con Fave: pâine moale cu Favas și Pecorino

Spianata con Fave: pâinea moale cu Favas și Pecorino ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 399 calorii, 21g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de măsline, frunze de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 55 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Insalata di fave e pecorino (salată proaspătă de fasole și brânză pecorino), Supă Favan și Pecorino: Zuppa di Fave e Pecorino, și Biscuiți cu ciocolată cu făină de nucă de cocos moale și masticabilă (fără gluten!) ... & Fave Five Friday: Brunch-ul sănătos de Ziua Mamei mănâncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Efectuarea buretelui: porniți buretele cu o seară înainte. Amestecați drojdia, 2 linguri de făină și 1/4 cană de apă caldă într-un bol de amestecare.
Lăsați să stea 3 până la 5 minute, până când drojdia prinde viață cu bule mici. Bateți restul de făină și apă, folosind o lingură de lemn. Aluatul trebuie să fie elastic. Răsturnați părțile laterale ale vasului și sigilați-l cu folie de plastic.
Lăsați să se ridice la temperatura camerei 7 până la 8 ore.
Faceți aluatul: într-un amestec electric în picioare cu un atașament cu cârlig pentru aluat, amestecați cele 2 căni de făină și sarea.
Adăugați jumătate din amestec în burete, împreună cu uleiul de măsline și untura sau untul. Bateți aproximativ 5 minute, făcând un aluat foarte elastic. Se amestecă treptat în restul amestecului de făină. Frământați-l cu mâna aproximativ 10 minute într-un aluat moale, dar nu lipicios.
Așezați aluatul într-un bol cu ulei și sigilați blatul cu folie de plastic.
Lăsați-l să crească la temperatura camerei 2 ore sau până se dublează.
Modelarea aluatului: ungeți ușor o tigaie de pizza de 14 până la 16 inci. Puneți aluatul în jos.
Rulați și întindeți aluatul pentru a se potrivi cu tigaia. Ar trebui să aibă o grosime cuprinsă între 1/4-inch și 1/2-inch și până la marginea tigaiei.
A doua creștere: acoperiți tigaia cu un prosop de bucătărie și lăsați aluatul să crească 2 ore. Aluatul trebuie să fie dublat în volum și nu trebuie să revină atunci când este înțepat cu degetul.
Coacerea și servirea: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Introduceți indentări în partea de sus a pâinii cu degetele.
Întindeți 1 1/2 linguri de ulei de măsline deasupra și presărați sare și rozmarin.
Coaceți 10 minute, apoi coborâți focul la 350 de grade F și coaceți încă 25 de minute. Pâinea se face atunci când partea de jos a pâinii sună goală atunci când este bătută.
Se servește cald, sau la temperatura camerei, feliat în pene, cu coaja-favas și pecorino.