Speedy Skillet Pui Cacciatore
Speedy Skillet Chicken Cacciatore ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 659 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,8 USD pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 2 fani. Dacă aveți la îndemână sare, ciuperci, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Rapid Tigaie De Pui Cacciatore, Ușor Tigaie De Pui Cacciatore, și Cacciatore de pui cu tigaie pentru Paste.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați unt și rotiți pentru a acoperi tigaia; pui maro, întorcându-se o dată, timp de aproximativ 2 min pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați usturoiul, ciupercile, ardeiul verde și condimentele italiene la tigaie și sotati aproximativ 3 min sau până când ciupercile încep să se rumenească.
Se adauga rosiile si se aduce la fierbere, răzuire până biți maro lipite la tigaie. Aranjați puiul în tigaie într-un singur strat, întorcându-vă pentru a acoperi în sos. Reduceți căldura și fierbeți, întorcând puiul o dată, timp de aproximativ 8 minute sau până când puiul nu mai este roz în interior și sosul este îngroșat.
Între timp, într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți tăiței aproximativ 5 min sau până când sunt doar fragede sau conform instrucțiunilor pachetului.
Folosind clești, transferați puiul pe o tăietură. Amestecați smântâna în sos; creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Condimentează după gust cu sare și piper. Împărțiți tăiței între bolurile de servire; feliați puiul și aranjați puiul deasupra tăiței. Se toarna sosul deasupra si se presara cu parmezan Canadian.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto