Spears de sparanghel cu pansament cremos de muștar
Sulițele de sparanghel cu pansament cremos de muștar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.58 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 50 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână apă, muștar dijon, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce este destul de bun. Încercați Sparanghel Cu Pansament De Muștar, Salată de sparanghel cu sos de muștar-soia, și Sparanghel la grătar cu pansament cu muștar de miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure ale sparanghelului.
Aduceți apa la fierbere într-o tigaie de 12 inci; adăugați sparanghel. Gatiti 1 minut; scurgeți și scufundați în apă cu gheață.
Combinați maioneza și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic.
Aranjați sparanghelul pe un platou de servire; deasupra cu pansament.