Spatchcocked Pui Fericit Crocant Cu Sos Bogat De Portocale
Spatchcocked Crispy Happy Chicken cu sos bogat de portocale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 911 calorii, 66g de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $3.3 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Cap la magazin și ridica praf de chili, unt, suc de portocale, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma portocala, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Spatchcocked pui la grătar cu portocale și ghimbir, Pui De Arțar Portocaliu Fericit, și Pui Spatchcocked.
Instrucțiuni
1
Pui:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Se amestecă sare, piper, usturoi, praf de chili, cimbru, fenicul și chimen.Frecați puiul sub piele și peste tot puiul cu tot amestecul de condimente; acoperiți și marinati la frigider timp de 4-24 de ore.Preîncălziți cuptorul la 450 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Încălziți tigaia mare din fontă mare la foc mediu, adăugați ulei, așezând pielea de pui cu fața în jos, așezați imediat o tigaie foarte grea sau cărămizi acoperite cu folie pe pui și gătiți (fără a mișca puiul) până când pielea devine maro aurie (verificați cu un clește) până la foarte clare aproximativ 15 minute.Sos De Portocale:.Între timp topiți untul într-o tigaie fierbinte medie; adăugați și sotati ceapa timp de 3 minute adăugați usturoi, ghimbir, zahăr brun, apă, suc și coajă de portocale, suc de lămâie, oțet de orez și sos de soia; aduceți la fierbere la foc mic timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
1 1/2 Cani Sos De Prune
Pachet Milk Duds
Pentru Ungerea Insertului
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se amestecă împreună amidon de porumb și 2 linguri de apă rece sau Grand Mariner făcând o suspensie; adăugați suspensia în sos amestecând tot timpul pentru a menține sosul neted; reduceți căldura la mediu scăzut; și fierbeți, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Scoateți cărămizile și întoarceți pielea de pui cu fața în sus și terminați prăjirea timp de 20-25 de minute. Până când un termometru introdus în coapsă înregistrează 160-165 de grade când sucurile sunt complet limpezi, iar pielea ar trebui să fie un maro auriu superb și extrem de crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6
Scoateți puiul și lăsați-l să se odihnească pe o tăietură board.De ungeți picăturile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați sosul de portocale în sucurile de tigaie. Se strecoară sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se toarnă sos într-o barcă sos burniță unele pe un platou și locul de pui pe sos cu crusta crocantă în sus.Se servește imediat cu sos suplimentar și tăiței de longevitate sau orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper