Sparanghelul se topește cu Pesto răspândit
Sparanghelul topit cu Pesto răspândit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 378 calorii, 23g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză mozzarella parțial degresată, roșii, pesto comercial și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sparanghelul Se Topește Cu Pesto Răspândit, Pesto De Ou Se Topește, și Topitură De Curcan, Pesto Și Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure de sparanghel. Abur, acoperit, 2 minute sau până când este crocant.
Combinați maioneza și pesto-ul într-un castron și amestecați cu un tel.
Întindeți 2 linguri de amestec de pesto pe 1 parte a fiecărei felii de pâine.
Strat fiecare felie cu 8 sulițe de sparanghel, 1 felie de șuncă, 2 felii de roșii și 1 felie de brânză.
Așezați pe o foaie de copt; se fierbe 3 minute sau până se topește brânza.