Sparanghel și vinetă de roșii uscate la soare

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul și Vinaigreta de roșii uscate la soare. Această rețetă servește 6. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 77 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați stropi de roșii uscate la soare, oțet balsamic, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Salată de sparanghel cu roșii uscate la soare și o vinetă de lămâie, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare.
Instrucțiuni
Sparanghel cu aburi, acoperit, 4 minute.
Așezați într-un vas puțin adânc.
Combinați stropii de roșii și ingredientele rămase într-un castron. Lingurați uniform peste sparanghel. Acoperiți și răciți 2 ore.