Sparanghel și slănină cu pansament de fermă de ceapă

Sparanghel & Bacon cu ceapa Ranch Dressing ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 44 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 77 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sulițe de sparanghel, apă, slănină tăiată în centrul oscar mayer și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Lone Montana Ranch Hot Bacon Dressing-nu trece de asta! Și tu, poți face pansament fierbinte cu slănină acasă, Șuncă de fermă cu slănină afumată și sparanghel Se topește, și Paleo Bacon Chipotle Ranch Dressing.
Instrucțiuni
Gatiti slanina in tigaie mare pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie; scurgeți pe prosoape de hârtie. Aruncați picăturile din tigaie. (Nu spălați tigaia.)
Așezați sparanghelul în caserola cu microunde sau în vasul de 10x4 inci.
Adăugați apă. Cuptor cu microunde la înălțime 4 până la 5 min. sau până când sparanghelul este crocant-fraged. Între timp, adăugați ceapa în tigaie; gatiti si amestecati 5 min. sau până la licitație. Se amestecă pansamentul.
Scurgeți sparanghelul; se acoperă cu sos și slănină mărunțită.