Sparanghelul și Panzanella de roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 269 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.28 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, sare kosher, bile de mozzarella și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Sparanghel Panzanella, Gratar-Sparanghel Panzanella, și Sparanghel Și Rucola Panzanella.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Aruncați pâinea, 1/4 cană de ulei de măsline și usturoiul într-un bol până când este acoperit. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Transferați amestecul pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la prăjit, aproximativ 15 minute, amestecând și răsturnând cuburile de pâine cam la jumătatea drumului. Lăsați pâinea să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Umpleți un castron mare cu apă cu gheață; deoparte. Aduceți o oală cu apă sărată la fiert; gătiți sparanghelul în apă clocotită până la un verde strălucitor și doar fraged, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Transferați sparanghelul în apă cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
7
Scurgeți și uscați pe un prosop curat.
8
Tăiați sparanghelul în treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
9
Amestecați sparanghel, castraveți, roșii cherry, roșii galbene, ceapă roșie, măsline, capere, bile de mozzarella și cuburi de pâine într-un bol mare.
Bateți oțetul de vin roșu și 1/4 cană de ulei de măsline extravirgin într-un bol mic; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
11
Se toarnă oțet pansament peste amestec de pâine; amestecati pentru a combina. Lăsați salata de pâine să se odihnească timp de 20 de minute înainte de servire.