Sparanghelul și quiche-ul de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 94G de grăsime, și un total de 1507 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Această rețetă este plăcută de 228 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de ouă, piper măcinat, albus de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Quiche de sparanghel și ciuperci Ida, Sparanghel Și Quiche De Ciuperci, și Quiche De Ciuperci De Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Gătiti slănina într-o tigaie mare la foc mediu până se rumenesc uniform și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se scurge pe prosoape de hârtie, se sfărâmă și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați ceapa; gătiți și amestecați până la translucid. Reduceți focul la mediu și adăugați ciupercile portobello. Continuați să gătiți până când ciupercile sunt fragede. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Aduceți o cratiță cu apă sărată la fierbere la foc mare. Gatiti sparanghelul in apa clocotita pana cand se inmoaie, 1-2 minute. Scurgeți imediat și rulați sub apă rece pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Ungeți coaja de plăcintă cu albusul de ou bătut, dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
8
Așezați amestecul de ceapă și ciuperci, sparanghel și slănină în fundul cojii de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Presărați brânzeturile Cheddar și feta peste legume. Într-un castron mic, amestecați ouăle, smântâna, sarea și piperul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cireșe Confiate Suplimentare
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
10
Se toarnă acest amestec peste umplutura de legume și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
11
Coaceți neacoperit timp de 35 până la 40 de minute sau până se rumenesc ferm și ușor deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
12
Lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de servire.