Sparanghel și dovlecei Crudi
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Sparanghelul și dovlecelul Crudi ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 125 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți ulei de măsline, pecorino romano, dovlecei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Zucchini Și Straturi De Sparanghel, Sparanghel si dovlecel saut, și Paste de sparanghel și dovlecei la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cojitor de legume, radeți dovlecelul în fâșii lungi subțiri. Tăiați subțire sparanghelul pe o diagonală. Aruncați feliile împreună și așezați salata într-un bol de servire.
Într-un castron mic, combinați uleiul de măsline, sucul de lămâie, sarea și piperul. Se amestecă pentru a combina și se strecoară peste legume. Aruncă la haină.
Garnisiți cu așchii pecorino.