Sparanghel și creveți Se amestecă cu tăiței

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sparanghelul și creveții cu tăiței. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 359 calorii, 13g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. Mergeți la magazin și ridicați linguine, coriandru, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Creveți și sparanghel Se amestecă cu tăiței, Se Amestecă Tăiței De Dovlecei (Ușor + Paleo), și Pachet Congelator Pentru Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți creveții într-o strecurătoare; clătiți frecvent cu apă rece până se decongelează, aproximativ 5 minute. Într - o tigaie antiaderentă acoperită de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 2 1/2 până la 3 litri de apă la fierbere.
Rupeți și aruncați capetele dure ale tulpinii din sparanghel. Clătiți sparanghelul și tăiați în diagonală în lungimi de 1 1/4 inch.
Adăugați linguine și creveți în apă clocotită; gătiți, neacoperit, până când pastele abia sunt fragede pentru a mușca și creveții sunt opaci, dar totuși cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiate pentru a testa), 2 până la 3 minute. Spălați strecurătorul și turnați pastele și creveții în el; clătiți cu apă fierbinte și scurgeți.
Clătiți tigaia și reveniți la foc mare. Când este uscat, adăugați ulei, usturoi și sparanghel. Se amestecă des până când usturoiul începe să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Adăugați roșii, coriandru și 1/2 cană bulion; aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu.
Se toarnă amestecul de creveți în tigaie.
Se amestecă până când pastele sunt fierbinți, 1 până la 2 minute. Pentru un vas umed, adăugați încă 2 până la 4 linguri de bulion.
Se toarnă într-un castron larg.
Se adaugă sare și piper după gust.