Sparanghel și coacere Elvețiană
Sparanghelul și coacerea Elvețiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,27 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 229 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă ați tăiat sulițe de sparanghel, ardei gras, brânză elvețiană și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Șuncă Elvețiană Și Coacere Cu Ouă De Sparanghel, Brânză elvețiană, șuncă și sparanghel Se coace, și Plăcintă cu șuncă și sparanghel elvețian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri) cu spray de gătit. În cratiță de 1 litru, încălziți 1 inch apă până la fierbere.
Adăugați sparanghel; gatiti descoperit 2 minute.
În vasul de copt, amestecați sparanghelul, ardeiul gras și ceapa. Într-un castron mediu, amestecați 1 1/2 căni de brânză și ingredientele rămase până se omogenizează; se toarnă în vasul de copt.
Coaceți neacoperit 35 până la 40 de minute, stropind cu 1/2 cană de brânză rămasă pentru ultimele 5 minute de coacere, până când cuțitul introdus între centru și margine iese curat.