Sparanghel învelit în talpă cu mandarină Beurre Blanc

Sparanghel învelit în talpă cu mandarină Beurre Blanc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,2 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 347 calorii, 21g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fileuri de cambulă, sparanghel, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sparanghel învelit în Prosciutto cu Beurre Blanc, Talpă Braconată Cu Sânge Portocaliu Beurre Blanc, și Talpă Petrale Cu Meyer Lemon Beurre Blanc.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Periați o tigaie de prăjire de 13 x 9 inci cu puțin unt topit, apoi presărați șalotă și coajă în tigaie.
Tăiați sparanghelul la aproximativ 7 inci lungime, apoi curățați sulițele începând de la 2 inci sub vârful fiecăruia.
Aranjați fileurile de pește, cu pielea în sus, pe o suprafață de lucru și condimentați cu sare și piper.
Așezați 5 sau 6 sparanghel perpendicular pe 1 file și înfășurați pește în jurul lor pentru a face un pachet. Repetați cu fileurile rămase și sparanghelul.
Transferați pachetele, cusați părțile în jos, în tigaia de prăjire și periați peștele cu restul de unt topit. Se condimentează cu sare și piper, apoi se adaugă apă în tigaie. Acoperiți tigaia bine cu folie și coaceți până când peștele este doar gătit și sparanghelul este crocant-fraged, aproximativ 20 de minute.
Se fierbe sucul de mandarină cu șalotă într-o cratiță grea de 2 litri la foc moderat până se reduce la aproximativ 2 linguri, 4 până la 5 minute. Reduceți căldura la moderat scăzut, apoi amestecați 1 lingură de unt, amestecând constant.
Adăugați untul rămas, câte 1 lingură la un moment dat, amestecând constant, adăugând fiecare bucată înainte ca cea anterioară să se topească complet și ridicând tigaia de pe foc ocazional pentru a răci amestecul.
Se ia de pe foc și se amestecă sare, cayenne și suc de lămâie.
Transferați peștele cu o spatulă cu fante într-un platou și rezervați sucuri de tigaie. Acoperiți peștele cu folie. Aruncați coaja, apoi turnați sucurile de tigaie într-o tigaie de 10 inci și fierbeți la foc moderat până când se reduce la aproximativ 2 linguri, aproximativ 2 minute. Treceți treptat în beurre blanc.
Ștergeți orice lichid acumulat pe platou cu prosoape de hârtie, apoi puneți sosul peste pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Loveblock Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.