Sparanghel învelit în Prosciutto cu Beurre Blanc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul învelit în Prosciutto cu Beurre Blanc. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 335 calorii, 1g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, șalotă, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Sparanghel cu midie Beurre Blanc, Ragout De Sparanghel Cu Roșii Cherry Și Chervil Beurre Blanc, și Brioche pâine prăjită franceză cu sparanghel și portocaliu Beurre Blanc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Îndepărtați capetele lemnoase ale sulițelor de sparanghel tăind sulițele la aceeași lungime.
Bundle 3 tulpini de sparanghel împreună și înfășurați fiecare grupare cu o felie de prosciutto, lăsând vârfurile expuse.
Stropiți mănunchiurile cu ulei de măsline.
Prăjiți mănunchiurile timp de 10 minute sau până când sparanghelul se termină și feliile de prosciutto sunt crocante.
Stropiți fiecare pachet de sparanghel învelit în prosciutto cu beurre blanc pregătit și serviți.
Aduceți șalotele, oțetul și vinul la fiert într-o cratiță cu fundul greu până când lichidul este redus la 2 linguri, aproximativ 5 minute.
Adăugați smântâna, sarea și piperul și dați la fiert timp de 1 minut. Reduceți căldura la minim și amestecați în câteva linguri de unt. Continuați să bateți și adăugați câteva bucăți la un moment dat din untul rămas. Așteptați până când fiecare adăugare este încorporată înainte de a adăuga mai mult unt. Sosul trebuie să rămână cald, dar niciodată fierbinte sau sosul se va rupe.
Scoateți sosul de pe foc și condimentați cu sare și piper, după gust. Dacă doriți, strecurați sosul printr-o sită pentru a îndepărta șalotul. Aruncați șalotul.
Beurre Rouge: înlocuiți vinul alb din rețeta originală cu vin roșu și oțetul de vin alb cu oțet de vin roșu.
Beurre Citron: înlocuiți oțetul și vinul în rețeta originală cu 1/4 cană de suc de citrice (lămâie, tei și/sau portocală) și adăugați 1 linguriță de coajă de citrice.
Lime-ghimbir: înlocuiți oțetul în rețeta originală cu o cantitate egală de suc de lămâie și adăugați 1 linguriță de ghimbir proaspăt tocat.
Adăugați un fir de șofran de vârf la reducere.