Sparanghel învelit în Prosciutto cu Beurre Blanc

Sparanghel învelit în Prosciutto cu Beurre Blanc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul învelit în Prosciutto cu Beurre Blanc. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 335 calorii, 1g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, șalotă, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Sparanghel cu midie Beurre Blanc, Ragout De Sparanghel Cu Roșii Cherry Și Chervil Beurre Blanc, și Brioche pâine prăjită franceză cu sparanghel și portocaliu Beurre Blanc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Îndepărtați capetele lemnoase ale sulițelor de sparanghel tăind sulițele la aceeași lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3
Bundle 3 tulpini de sparanghel împreună și înfășurați fiecare grupare cu o felie de prosciutto, lăsând vârfurile expuse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
4
Stropiți mănunchiurile cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5
Prăjiți mănunchiurile timp de 10 minute sau până când sparanghelul se termină și feliile de prosciutto sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6
Stropiți fiecare pachet de sparanghel învelit în prosciutto cu beurre blanc pregătit și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Beurre BlancBeurre Blanc
ProsciuttoProsciutto
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
7
Aduceți șalotele, oțetul și vinul la fiert într-o cratiță cu fundul greu până când lichidul este redus la 2 linguri, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Adăugați smântâna, sarea și piperul și dați la fiert timp de 1 minut. Reduceți căldura la minim și amestecați în câteva linguri de unt. Continuați să bateți și adăugați câteva bucăți la un moment dat din untul rămas. Așteptați până când fiecare adăugare este încorporată înainte de a adăuga mai mult unt. Sosul trebuie să rămână cald, dar niciodată fierbinte sau sosul se va rupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Scoateți sosul de pe foc și condimentați cu sare și piper, după gust. Dacă doriți, strecurați sosul printr-o sită pentru a îndepărta șalotul. Aruncați șalotul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
10
Serviți sosul imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
11
Beurre Rouge: înlocuiți vinul alb din rețeta originală cu vin roșu și oțetul de vin alb cu oțet de vin roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
12
Beurre Citron: înlocuiți oțetul și vinul în rețeta originală cu 1/4 cană de suc de citrice (lămâie, tei și/sau portocală) și adăugați 1 linguriță de coajă de citrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
CitronCitron
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
13
Lime-ghimbir: înlocuiți oțetul în rețeta originală cu o cantitate egală de suc de lămâie și adăugați 1 linguriță de ghimbir proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
1
Adăugați un fir de șofran de vârf la reducere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
ReducereReducere
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista