Sparanghel Vitel Cordon Bleu

Sparanghel Vitel Cordon Bleu
Cordon Bleu de vițel cu sparanghel este o rețetă primară și fără gluten, cu 2 porții. Pentru 5,71 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 412 calorii, 47 g de proteine și 23 g de grăsimi. Un amestec de sulițe de sparanghel, cotlet de vițel, amestec de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Burgers Cordon Bleu, Sandvișuri Cordon Bleu și Cordon Bleu de chiflă.

Instrucțiuni

1
Pune sparanghelul și apa într-un recipient de 11 inchi. x 7 inchi. vas potrivit pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți și puneți la microunde la foc mare timp de 2-3 minute sau până când devine crocant; se scurge si se da deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2
Aplatizați carnea de vițel la 1/4 inci. grosime; se presara cu sare si piper. Într-o tigaie mică, căliți usturoiul în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați carne de vițel; se rumenesc 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
4
Transferați pe un neunsat de 11 inchi. x 7 inchi. vas de copt. În tigaie, căleți ciupercile până se înmoaie; lingura peste carne de vitel. Acoperiți fiecare cu patru sulițe de sparanghel și o felie de prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
ProsciuttoProsciutto
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 5-10 minute sau până când sucurile curg limpede.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate26
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista