Sparanghel Vitel Cordon Bleu

Sparanghel Vitel Cordon Bleu
Cordon Bleu de vițel cu sparanghel este o rețetă primară și fără gluten, cu 2 porții. Pentru 5,71 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 412 calorii, 47 g de proteine și 23 g de grăsimi. Un amestec de sulițe de sparanghel, cotlet de vițel, amestec de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Burgers Cordon Bleu, Sandvișuri Cordon Bleu și Cordon Bleu de chiflă.

Instrucțiuni

1
Pune sparanghelul și apa într-un recipient de 11 inchi. x 7 inchi. vas potrivit pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți și puneți la microunde la foc mare timp de 2-3 minute sau până când devine crocant; se scurge si se da deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2
Aplatizați carnea de vițel la 1/4 inci. grosime; se presara cu sare si piper. Într-o tigaie mică, căliți usturoiul în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați carne de vițel; se rumenesc 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
4
Transferați pe un neunsat de 11 inchi. x 7 inchi. vas de copt. În tigaie, căleți ciupercile până se înmoaie; lingura peste carne de vitel. Acoperiți fiecare cu patru sulițe de sparanghel și o felie de prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
ProsciuttoProsciutto
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
6
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 5-10 minute sau până când sucurile curg limpede.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate26
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista