Sparanghel Smoky Glazurat
Sparanghelul Smoky glazurat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 229 calorii. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sparanghel, sare kosher, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Sparanghel Smoky Glazurat, Șuncă glazurată afumată cu jeleu de ardei roșu, și Sparanghel La Grătar Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-un vas superficial, bateți maioneza cu uleiul, sucul de lămâie, usturoiul, boiaua, sarea și chimenul.
Adăugați sparanghelul și aruncați; lasa sa stea 30 de minute.
Puneți sparanghelul la grătar la foc moderat, rotind, până când este fraged și blister în pete, 6 minute; servi.