Sparanghelul glazurat fumuriu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 6 porții cu 229 calorii, 2G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare kosher, semințe de chimen, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de mâncare și vin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Sparanghel Smoky Glazurat, Sparanghel Smoky Glazurat, și Șuncă glazurată afumată cu jeleu de ardei roșu.
Instrucțiuni
1
Aprinde un grătar. Într-un vas superficial, bateți maioneza cu uleiul, sucul de lămâie, usturoiul, boiaua, sarea și chimenul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Maioneză
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi
Chimen
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Bateti
2
Adăugați sparanghelul și aruncați; lasa sa stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
3
Puneți sparanghelul la grătar la foc moderat, rotind, până când este fraged și blister în pete, 6 minute; servi.