Sparanghel saut și creveți cu Gremolata

Saut sparanghel și creveți cu gremolata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 231 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, piper, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Saute cotlete de pui cu sparanghel, ceapă de primăvară și pătrunjel-tarhon Gremolata, Saut creveți și sparanghel cu prosciutto crocant și parmezan, și Piept De Pui Saut Cu Gremolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a prepara gremolata, combinați primele 5 ingrediente; pus deoparte.
Pentru a pregăti creveți, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 2 lingurițe de ulei în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi; încălziți 20 de secunde.
Adăugați sparanghel în tigaie; saut 3 minute, amestecând frecvent.
Scoateți sparanghelul din tigaie; păstrați cald.
Adăugați restul de 2 lingurițe de ulei în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi; încălziți 20 de secunde.
Adăugați creveți în tigaie; saut 3 minute sau până când este gata, amestecând ocazional.
Adăugați sparanghel, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper în tigaie; saut 1 minut sau până se încălzește bine.
Se presară uniform cu gremolata.