Sparanghel prăjit și usturoi
Sparanghelul prăjit și usturoiul necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 73 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 97 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 6. Este perfect pentru Paștele. Această rețetă este plăcută de 37 de mâncăruri și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Dacă aveți sparanghel, vin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Sparanghel Cu Usturoi Prăjit, Sparanghel Cu Usturoi Prăjit, și Usturoi Prăjit Sparanghel Suprem.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scoateți 6 bucăți mari de folie. Împărțiți usturoiul, uleiul de măsline, vinul, sparanghelul și cimbrul și aranjați-le pe fiecare bucată de folie. Îndoiți fiecare pachet de folie pentru a sigila.
Așezați pachetele pe o foaie de copt și prăjiți timp de 20 până la 25 de minute până când sparanghelul este fraged, dar totuși puțin crocant. Deschideți cu grijă pachetele și serviți sparanghelul cu sucuri turnate deasupra.