Sparanghel prăjit și Prosciutto
Sparanghelul prăjit și Prosciutto este un fără gluten și primar farfurie. O porție conține 575 calorii, 13g de proteine, și 56G de grăsime. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Mergeți la magazin și ridicați unt, prosciutto, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 56 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Prosciutto Înfășurat Sparanghel Prăjit, Sparanghel Învelit În Prosciutto Prăjit, și Sparanghel Prăjit, Ouă Și Pizza Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Dacă sparanghelul este gros, curățați-le la jumătatea tulpinilor.
Tăiați și aruncați treimea inferioară a sparanghelului.
Așezați sparanghelul într-un singur strat pe o tigaie, stropiți cu ulei de măsline și presărați cu 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Prăjiți timp de 10 minute, până când tulpinile sunt doar fragede. Între timp, așezați prosciutto într-un singur strat pe o altă tigaie și prăjiți în același cuptor timp de 5 minute.
Topiți untul într-o tigaie de sare medie (10 inci) la foc mediu și așteptați până când bulele aproape că dispar. Spargeți ouăle în tigaie, păstrându-le separate, dacă este posibil.
Presărați ouăle generos cu sare și piper și gătiți la foc mediu până când albusurile sunt fierte, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare. Nu le întoarce!
Aranjați sparanghelul pe 3 farfurii.
Așezați 2 felii de prosciutto deasupra fiecărei grămezi, stropiți cu hollandaise și așezați un ou prăjit deasupra prosciutto.
Așezați gălbenușurile de ou, sucul de lămâie, sarea, piperul negru și ardeiul cayenne în borcanul unui blender și procesați-l la minim timp de 15 secunde. Topiți untul într-o cratiță mică până când este fierbinte.
Scoateți mica inserție clară din partea superioară a blenderului. Cu blenderul la scăzut, adăugați încet untul fierbinte în amestecul de ouă și lămâie și amestecați timp de 30 de secunde, până când sosul este foarte gros. Utilizați imediat.