Sparanghel prăjit și Prosciutto

Sparanghel prăjit și Prosciutto
Sparanghelul prăjit și Prosciutto este un fără gluten și primar farfurie. O porție conține 575 calorii, 13g de proteine, și 56G de grăsime. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Mergeți la magazin și ridicați unt, prosciutto, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 56 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Prosciutto Înfășurat Sparanghel Prăjit, Sparanghel Învelit În Prosciutto Prăjit, și Sparanghel Prăjit, Ouă Și Pizza Prosciutto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
3
Dacă sparanghelul este gros, curățați-le la jumătatea tulpinilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4
Tăiați și aruncați treimea inferioară a sparanghelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
5
Așezați sparanghelul într-un singur strat pe o tigaie, stropiți cu ulei de măsline și presărați cu 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Prăjiți timp de 10 minute, până când tulpinile sunt doar fragede. Între timp, așezați prosciutto într-un singur strat pe o altă tigaie și prăjiți în același cuptor timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Topiți untul într-o tigaie de sare medie (10 inci) la foc mediu și așteptați până când bulele aproape că dispar. Spargeți ouăle în tigaie, păstrându-le separate, dacă este posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Presărați ouăle generos cu sare și piper și gătiți la foc mediu până când albusurile sunt fierte, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare. Nu le întoarce!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
8
Aranjați sparanghelul pe 3 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
9
Așezați 2 felii de prosciutto deasupra fiecărei grămezi, stropiți cu hollandaise și așezați un ou prăjit deasupra prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
ProsciuttoProsciutto
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
10
Se servește fierbinte.
11
Așezați gălbenușurile de ou, sucul de lămâie, sarea, piperul negru și ardeiul cayenne în borcanul unui blender și procesați-l la minim timp de 15 secunde. Topiți untul într-o cratiță mică până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Scoateți mica inserție clară din partea superioară a blenderului. Cu blenderul la scăzut, adăugați încet untul fierbinte în amestecul de ouă și lămâie și amestecați timp de 30 de secunde, până când sosul este foarte gros. Utilizați imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții3
Scor De Sănătate12
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiPaști
Revista