Sparanghel prăjit și ciuperci Portabella cu sos de hrean

Sparanghel prăjit și ciuperci Portabella cu sos de hrean
Sparanghelul prăjit și ciupercile Portabella cu sos de hrean ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 72 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.78 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sparanghel, amidon de porumb, ciuperci portabella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Paște. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Ciuperci Portabella Prăjite Cu Brânză Albastră, Ciuperci Portabella Prăjite Balsamice Și Cimbru, și Coji de paste cu ciuperci Portabella și sos Boursin.

Instrucțiuni

1
Așezați sparanghelul și ciupercile într-un vas de copt mare, Uns cu ulei și presărați cu 2 căței de usturoi. Prăjiți, amestecând la fiecare 5 minute, timp de 10-15 minute, până când sparanghelul abia începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1
Încălziți laptele de soia într-o cratiță și adăugați 1 linguriță. usturoi, drojdie nutritivă, sare, hrean, busuioc și piper. Gatiti, amestecand, pana cand amestecul fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie NutritivăDrojdie Nutritivă
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Lapte De SoiaLapte De Soia
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați amestecul de amidon de porumb / apă și amestecați până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Se toarnă peste sparanghel și ciuperci pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista