Sparanghel prăjit și ciuperci Portabella cu sos de hrean

Sparanghel prăjit și ciuperci Portabella cu sos de hrean
Sparanghelul prăjit și ciupercile Portabella cu sos de hrean ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 72 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.78 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sparanghel, amidon de porumb, ciuperci portabella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Paște. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Ciuperci Portabella Prăjite Cu Brânză Albastră, Ciuperci Portabella Prăjite Balsamice Și Cimbru, și Coji de paste cu ciuperci Portabella și sos Boursin.

Instrucțiuni

1
Așezați sparanghelul și ciupercile într-un vas de copt mare, Uns cu ulei și presărați cu 2 căței de usturoi. Prăjiți, amestecând la fiecare 5 minute, timp de 10-15 minute, până când sparanghelul abia începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1
Încălziți laptele de soia într-o cratiță și adăugați 1 linguriță. usturoi, drojdie nutritivă, sare, hrean, busuioc și piper. Gatiti, amestecand, pana cand amestecul fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie NutritivăDrojdie Nutritivă
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Lapte De SoiaLapte De Soia
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Adăugați amestecul de amidon de porumb / apă și amestecați până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
3
Se toarnă peste sparanghel și ciuperci pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista