Sparanghel prăjit pe mămăligă parmezană
Sparanghelul prăjit pe mămăligă parmezană ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 344 calorii, 18g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,13 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Dacă aveți la îndemână făină de porumb, ulei de măsline, parmezan preshredded și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 21 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Încercați Broccolini Prăjiți Peste Spanac Parmezan Mămăligă, Mămăligă de mei brânză cu sparanghel prăjit, și Mămăligă, legume prăjite și chipsuri de parmezan cu piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Scoateți capetele dure ale sparanghelului; tăiați sulițele în treimi.
Combinați sparanghelul, ceapa și ciupercile pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Stropiți cu ulei și presărați cu 1/4 linguriță de sare; aruncați ușor.
Se coace la 500 timp de 8 minute sau până se prăjește.
Combinați 3 căni de apă și restul de 1/4 linguriță de sare într-o cratiță mare; se aduce la fierbere.
Se amestecă făina de porumb în ceașca rămasă de apă.
Adăugați amestecul de făină de porumb în apă clocotită, amestecând continuu. Gatiti 4 pana la 5 minute sau pana se ingroasa, amestecand ocazional. Se amestecă brânza.
Presărați amestecul de legume cu arpagic și suc de lămâie; aruncați ușor.
Se servește peste mămăligă.