Sparanghel Prăjit Glazurat Cu Caise
Sparanghelul prăjit glazurat cu caise este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 49 calorii. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, sulițe de sparanghel, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sparanghel Prăjit Glazurat Cu Caise (Cu Conținut Scăzut De Grăsimi), Sparanghel Prăjit Glazurat Cu Caise, și Rețetă de șuncă glazurată cu caise cu cartofi și sparanghel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați sulițele de sparanghel pe o tigaie de jeleu căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit.
Combinați conservele de caise, sosul de soia, usturoiul și sarea; se toarnă amestecul de conserve peste sparanghel. Aruncați bine pentru a acoperi.
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până când sparanghelul este crocant.