Sparanghel prăjit cu vinetă portocalie
Sparanghelul prăjit cu vinaigretă portocalie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,3 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 58 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, suc de portocale, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Vinetă De Sparanghel Prăjită, Sparanghel prăjit cu vinetă de lămâie, și Vinaigretă De Rodie Pe Sparanghel Prăjit.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați primele 4 ingrediente; se amestecă 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Pune deoparte.
Aranjați sparanghelul într-un strat uniform pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Stropiți cu ulei și presărați cu restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 1/8 linguriță de piper. Aruncați bine pentru a acoperi.
Coaceți la 450 timp de 10 minute, amestecând bine după 5 minute.
Scoateți din cuptor (nu opriți cuptorul).
Stropiți cu amestec de suc; aruncați pentru a acoperi.
Coaceți la 450 timp de 5 minute sau până când este crocant.